Wordt Vervolgd - Sta in de weg caravan & Biertje

Still van de Rijdende Rechter uitzending Wordt Vervolgd - Sta in de weg caravan & Biertje
Wordt Vervolgd - Sta in de weg caravan & Biertje, uitzending, 31 minuten
dinsdag 9 juni 2015
Jetske bezoekt mevrouw Duinker. Ze kocht een stacaravan, maar die liep bij het plaatsen enorme schade op. Ze besloot daarom niet te betalen en meester Visser stelde haar in het gelijk. Wat is er met de caravan gebeurd? En heeft mevrouw Duinker inmiddels een nieuw droomstulpje gevonden? Ook gaat Jetske naar café Hoppe, waar een geschil is beslecht over de rotte vloer. Kunnen de eiser en verweerders inmiddels weer het glas met elkaar heffen?
Zit jij met een conflict? Plaats het op het forum

Login via Facebook en laat hier je reactie achter

Reacties van voor 2016, u kunt niet meer reageren

Het komt al vrij genant over om van jezelf te zeggen dat je zo'n vredelievend persoon bent (laat dat anderen maar uitmaken) maar wat de klok slaat is het voorstel van Renske t.a.v.mevrouw Duinker om een gebaar te maken naar Albert. Dit heet dus emotionele manipulatie (let op dat lachje in Renske's woorden 12:44)De aanzet hiervan begint al op 12:15

Emo-tv verkoopt ! Veel van dit soort uitzendingen zouden een stuk korter kunnen duren als het puur en alleen om interessante rechterlijke feiten zou gaan.

Daarom 2 duidelijke rollen in de rijdende rechter:
Renske voor de emo en Meester Visser voor judgement !

Laat anderen maar uitmaken of je vredelievend bent?? haha pffff wat is dat nou voor uitspraak....dus andere mensen gaan bepalen hoe ik/hij of jij bent??....ik vind jou nogal Dom....sja....wat nu??!! hahah
Ik zou ook helemaal klaar geweest zijn met die vent.
Ik heb juist respect voor die vrouw dat ze die vent gewoon lekker in zijn sop laat gaar koken.

@Rogier,
Het is niet dat anderen BEPALEN hoe jij bent, maar beoordelen of die kwaliteit waar zij zich op beroemt wel waarmaakt. M.a.w. ik kan ook wel van mezelf vinden dat ik prachtig kan pianospelen, maar het is toch echt wel aan het publiek om dat te beoordelen. Ik denk dat de bovenste reactie van Anonime dat probeert duidelijk te maken en daar geef ik haar(?) gelijk in.

Maar, @Anonime:
Ik vind dit absoluut geen geval van emotionele chantage van Jetske. Duinker beweert dat ze zo'n vredelievend persoon is en er met haar geen oorlog in de wereld zou zijn. Duinker heeft die deur dus zelf geopend, en Jetske gaat er op in.

Als je van jezelf denkt dat je vredelievend bent en oorlogen kunt voorkomen, maar alleen een verzoenend gebaar kan maken naar iemand die eerst sorry zegt, en anders kan stikken, dan scheelt er toch iets aan je zelfbeeld.

In elke oorlog vindt elke partij dat zij het bij het rechte eind hebben, waarom vechten ze anders voor hun zaak? Bij vredelievend zijn gaat het er ook om dat je vergevingsgezind kunt zijn naar je vijand. Duinker heeft het recht al aan haar kant, ze had best een gebaar kunnen maken (en dus ook zonder dat Albert sorry zegt). Vredelievend en zonder oorlogen in de wereld (*).

(*)Zolang het me maar geen geld kost.

Die Mevrouw Duinker had 100% gelijk, die oplichter van een Albert maakt er eerst een zooitje van, doet zijn werk waardeloos wil vervolgens nog eens iemand een poot uitdraaien en gaat dan ook nog eens boos doen. En als toppunt ook nog eens te laf zijn om zijn telefoon op te nemen....dan ben je echt het laagste van het laagste.