Wordt Vervolgd: Zeeuws Muurtje

Still van de Rijdende Rechter uitzending Wordt Vervolgd: Zeeuws Muurtje
Wordt Vervolgd: Zeeuws Muurtje, uitzending, 30 minuten
dinsdag 12 augustus 2014
Jetske gaat terug naar Scherpenisse waar meneer Beeke zijn aanbouw over het platte dak van buurman Bijnagte had gebouwd. Meester Visser besloot eerder dat de boel moest worden afgebroken. Maar na een jaar heeft meneer Beeke nog niets ondernomen. Dus neemt Jetske een klusjesman mee.
Zit jij met een conflict? Plaats het op het forum

Login via Facebook en laat hier je reactie achter

Reacties van voor 2016, u kunt niet meer reageren

Heeft iemand op mevrouw Beeke gelet? Geschokt door meneer's agressieve reactie jegens haar, lijkt me nazorg op zijn plaats. Volgens ons heeft mevrouw al eerder kennis gemaakt met meneers opvliegende karakter. Bij die alarmerende signalen vooral vanuit mevrouw viel dat hele gedoe over de uitbouw in het niet!

Mw. Davids en dochters

De uitzending 2x bekeken en 2x onbedaarlijk zitten lachen. Wat een fantastische televisie. Ben verliefd geworden op Jetske die met gevaar voor eigen leven meehelpt een balk neer te halen. Ook hr. Beeke was geweldig in zijn stijfkoppigheid. Elke uitspraak was waard om gequoot te worden. Misschien kan de notaris een plekje aanwijzen voor een monument voor de hr. Beeke vanwege dit prachtige stukje televisie.

2 X gekeken naar de uitzending met hr. Beeke ,en ik vindt toch dat hij gelijk heeft hoor dat hij zich boos maakt.
Zijn buur zet indertijd een muur op zijn grond , en door verjaring kan zijn buur nu idd zeggen dat hij niks op zijn grond heeft gezet , maar dat is dus enkel omdat hr. Beeke er nooit iets van gezegd heeft.
Nu wil hr. Beeke even over de muur gaan en is het hek van de dam ... wie doet er dan moeilijk ?
De buur zijn tuinhuis staat maar even 28 cm. over de scheiding ,en daar heeft hr. Beeke ook nooit bezwaar over gemaakt , want anders had het er nooit gestaan he.

De buren zijn dus wat mij betreft nogal héél egoïstisch en hebzuchtig , en trouwens een voorbeeld van "slechte buren".

Vind het maar raar de oprecht boze man een deel van zijn grond verliest door verjaring... het zou toch eigenlijk andersom moeten zijn...? Door natrekking zou de man toch de schuur in bezit moeten krijgen? Vind dit maar de omgekeerde wereld...

Wat een groot kind, die Beeke. Nooit volwassen geworden. Heb wel de slappe lach nu!

De muur van de uitbouw stond al zo vele jaren op de grond van Beeke, dat er sprake was van verjaring.
Aanbouw boven het eigendom van zijn buurman, mocht, terecht, niet plaats vinden.
Wel dom natuurlijk dat de garage een stukje over de erfgrens staat. Hier is van verjaring nog geen sprake!
Of dit stukje grond kopen van Beeke of afbraak van het overstekende gedeelte van de garage. Want, al te goed is buurmans gek.

Ik snap het niet hoor je ken toch ook gewoon ergens anders wonen? Snel je huis verkopen zonder makelaar en hoppa je hebt geen last meer van niemand..?

Wil je je huis snel verkopen dan zal je toch eerst een partij moeten vinden die je huis opkopen. Vind je deze niet snel genoeg? Dan kan je het op een executieveiling proberen. Waar je toch zeker minder dan 70% zal krijgen van je normale waarde. Dus denk goed na voordat je je snel huis verkopen