Zeeuws muurtje

Still van de Rijdende Rechter uitzending Zeeuws muurtje
Zeeuws muurtje, uitzending, 40 minuten
dinsdag 25 maart 2014
Tags: 
erfgrens, uitbouw, verjaring, Zeeland
Het motto van de buren Beeke en Bijnagte is 'leven en laten leven'. Maar nu is de bom gebarsten. Meneer Beeke gaat zijn serre uitbouwen, maar nu blijkt dat het deels over het plat dak van de familie Bijnagte heen komt. Als meneer Bijnagte er iets van zegt, houdt Beeke vast aan zijn standpunt: "Ik bouw op mijn eigen grond". Maar klopt dit wel? Mr. Visser komt samen met het kadaster naar Zeeland om het te onderzoeken.
Ben je het eens met de uitspraak…
Zit jij met een conflict? Plaats het op het forum

Login via Facebook en laat hier je reactie achter

Reacties van voor 2016, u kunt niet meer reageren

Haha dat panel!Ze zijn er weer om wat onnozele opmerkingen te maken die
niks bijdragen aan de uitzending.Kijk s even naar jezelf terug als jullie thuis zijn
en dan volgende week lekker thuisblijven zodat wij niet meer met plaatsvervangende schaamte naar jullie hoeven te kijken!

Het panel der onnozele is gewoon een ramp.
Kijken via uitzending gemist is een genot,om deze gasten snel door te kunnen spoelen.
Wat een nagelbijters zijn die lui.

Wat goed dat panel,

een beetje nuance,
tegenover het juridisch geweld van mr. Visser

Inderdaad wat een ongelooflijk stompzinnige lui zitten er in dat panel. \gewoon afbreken, staat op andermans grond... ooit gehoord van verjaring? Ooit eerdere uitzendingen bekeken? Echt bespaar ons dit tenenkrommende domme commentaar! En dat allemaal zo 'gevat' willen reageren. Brrrrr, NCRV: dit is echt de zwakste schakel van het hele programma. Als een panel al toegevoegde waarde heeft, zet er dan niet alleen mensen in die vooral zichzelf willen horen en te onderontwikkeld zijn om logisch na te denken.

Het panel gaf weer zeer goed doortimmerde meningen,NOT. Wat een droefheid. Het lijkt wel of deze mensen steeds stompzinniger opmerkingen maken want dan kom je blijkbaar met je kop op de TV. Ik zou deelneming aan dit panel niet op m'n CV zetten.

Wat een zure koppige man die meneer Beeke. Daar ben je klaar mee. Zijn vrouw vond het volgens mij ook allemaal maar zozo, ze zei niet zoveel. Maar ja, als je enge recht het aanrecht is, dan ben je uitgepraat.

Hij zal nu wel de afvoerpijp van de afzuigkap richting het platte dak van de buurman zetten zodat die iedere avond fijn in de vislucht kan slapen. Dit soort mensen verzint iedere keer wel wat als ze hun gelijk niet krijgen.

Panel is inderdaad om te huilen. En vraag me ook af of ze de functie van stem van het volk wel kunnen vertolken. Het idee is mooi maar blijkbaar zijn persoonlijke meningen belangrijker dan rationeel denken.

Koppige Zeeuw ,niet tegenaan te praten.
Zet volgend seizoen een panel neer van mensen met verstand van zaken,een hovenier,een kok,een timmerman ,mensen die niet zomaar in het wilde weg wat roepen,maar nadenken over wat ze zeggen omdat ze kennis van zaken hebben.

Goede uitspraak, zoals gewoonlijk. Moest eigenlijk wel lachen: de "nieuwe" vrouw van het bokkige manneke was het eigenlijk wel met haar buren eens, maar ja, echt openlijk kon ze hem niet afvallen. En dat voor een extra stukje keuken. Zij wilde het niet eens, maar hij zal wel altijd gelijk gekregen hebben van iedereen. Om de goede vrede te bewaren. Haha, nu dus een keertje niet. Leuk.

Over het panel maar niets meer schrijven, wordt niet gehonoreerd, dat weten we nu al jaren, toch?

Die blaastaart uit het panel die zelf ook ooit een zaak heeft gehad, was wel goed op dr teentjes getrapt met die opmerking van de heer Beeke; 'De vrouw heeft maar één recht en dat is het aanrecht'. Smullen!

Blij dat de fam Bijnagte gelijk gekregen heeft.Met Dhr Beeke is toch geen goed haren te spinnen. Deze man heeft met iedereen ruzie

Pagina's