Zonder genoegen.

Still van de Rijdende Rechter uitzending Zonder genoegen.
Zonder genoegen., uitzending, 30 minuten
dinsdag 20 maart 2007
Het echtpaar Rog heeft hard geklust aan hun tuinhuis op het volkstuincomplex 'Tot Ons Genoegen' in Rijswijk. Maar als er een ander huisje vrijkomt bij een ander tuinencomplex, besluiten zij 'Tot Ons Genoegen' te verlaten. Door de verbouwing is het huisje van Dirk en Angelique Rog in waarde gestegen Ze willen al hun inspanningen omzetten in klinkende munt en denken aan een verkoopprijs van 8000 euro. Maar het bestuur hanteert de regel dat er maximaal 5000 euro voor gevraagd mag worden. Schoorvoetend gaat de familie Rog akkoord en het huisje wordt inderdaad voor 5000 euro verkocht. Maar nu wil de familie toch de resterende 3000 euro hebben van het bestuur.
Ben je het eens met de uitspraak…
Zit jij met een conflict? Plaats het op het forum

Login via Facebook en laat hier je reactie achter

Reacties van voor 2016, u kunt niet meer reageren

Om hierop te stemmen valt niet in goede aarde daar ik onvoldoende info heb al is de lezing duidelijk. Wat mij bijzonder ten spijt is betreft het feit dat de zich benadeel voelende welke nog 3.000 euro wilt vangen niet inziet dat het niet uitmaakt hoe duur je het tuinhuisje vertimmert, bij het verlaten maag het huis voor maximaal: € 5.000,00 worden verkocht aldus de regels. Dan is dat dacht ik toch helder.

het conflict met volkstuinverenging.Heb al eens gemailt maar zij willen niet mee werken.ik lees dat op 20 maart U daar ook was.kan de verenging dat zo maar aan de kant zetten de hoorziting Het filmpje is niet te zien van 2007 maart